Contact


iPadclub.nl is een Nederlandstalige website over de iPad Apple Tablet. We brengen nieuws, tips, reviews, geruchten en andere relevante informatie over de tablet van Apple.

Reageer!

We vinden het leuk om te horen wat jullie van iPadclub vinden. Op- en/of aanmerkingen? Kies de juiste optie en stuur ons een e-mail via het juiste contactformulier. We krijgen zo’n 100 e-mails per dag, dus hou er rekening mee dat we niet altijd meteen kunnen antwoorden.

Over iPadclub.nl

iPadclub is onafhankelijk van Apple of andere bedrijven en wordt gemaakt door Jean-Paul Horn en Gonny van der Zwaag, twee gadgetfreaks die in hun vrije tijd alles volgen wat met mobiele telefoons, smartphones, mediaspelers, mp3-spelers en computers (Windows en Mac) te maken heeft.

Lees meer over de mensen achter iPadclub.nl of over onze andere activiteiten.

Tip de redactie

Helaas komt het regelmatig voor dat we nieuwstips ontvangen van nieuws waar we zelf al over hebben geschreven. Om dubbele nieuwstips te voorkomen zie je hieronder een overzicht van de laatste 15 nieuwsitems op iPadclub. Controleer a.u.b. even of jouw nieuwstip niet al eerder op iPadclub is verschenen. Je zou ons een groot plezier doen door ook even van de zoekfunctie gebruik te maken.

Gebruik s.v.p. ons contactformulier op iPhoneclub.nl voor je nieuwstip. Alvast veel dank!

 

Laatste 15 nieuwsberichten

Reviewmateriaal

Ontwikkelaars, retailers en distributeurs die een product of dienst hebben ontwikkeld waar we op iPadclub zeker eens aandacht aan moeten besteden, kunnen dat via het contactformulier kenbaar maken. Afhankelijk van het type product zullen we dit in een nieuwsartikel of een review bespreken. Het product moet natuurlijk wel een duidelijke link met de iPad hebben!

Voor het reviewen of bespreken van applicaties of games uit de App Store ontvangen wij graag een promocode (alleen mogelijk via de Amerikaanse App Store, waarvoor wij een account hebben). Als je applicatie of game nog niet klaar is voor het grote publiek en je ons wel de gelegenheid wilt geven om er alvast over te schrijven, neem dan s.v.p. even contact op.

Gebruik s.v.p. ons contactformulier op iPhoneclub.nl voor je reviewverzoek. Alvast veel dank!

Please use the above link to contact us with your review request.

Adverteren op iPadclub

Onze websites zijn onafhankelijk, waarbij de redactionele content voorop staat. Gesponsorde items zijn altijd duidelijk als zodanig herkenbaar (bijvoorbeeld door de tekst ‘Advertorial’).

Er zijn meerdere manieren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen van onze doelgroep:

  • Adverteren: voor het plaatsen van banners kunt u terecht bij AdFactor
  • Advertorials: voor advertorials kunt u eveneens terecht bij AdFactor.
  • Reviews: we reviewen regelmatig accessoires, hard- en software op onze website. Dit zijn artikelen waarbij de reviewer een eerlijk en onafhankelijk oordeel geeft. Voor informatie hierover kunt u terecht bij Gonny van der Zwaag (zie contactpagina).
  • Kleine advertenties: op al onze websites bieden we (alleen) op de homepage kleine advertentieblokjes aan via een selfservicesysteem (BuySellAds). Via de tool hieronder kunt u deze meteen zelf boeken of – indien er op dat moment geen posities beschikbaar zijn – uzelf op de wachtlijst plaatsen.

Opmerkingen over iPadclub

  • Let op! Stel geen supportvragen! Gebruik hiervoor s.v.p. ons forum.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.