Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD op de iPad verschenen

Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD is gelanceerd op de iPad. In deze game speel je Huang Lee, die de eer van de familie moet redden door een eeuwenoud zwaard af te leveren.

chinatownGrand Theft Auto: Chinatown Wars HD is een titel waar de afgelopen dagen naar is uitgekeken. De game is vannacht in de App Store verschenen in een HD-resolutie van 1024 x 768 pixels. Speciaal voor de iPad heeft ontwikkelaar Rockstar gekozen voor nieuwe bediening, nieuwe belichting en effecten, objecten met meer polygonen en diverse andere optimalisaties. Het verhaal gaat over Huang Lee, die na de moord op zijn vader een eenvoudige opdracht krijgt: een eeuwenoud zwaard afleveren bij oom Kenny, zodat de familie de controle houdt over de Triad-bendes in Liberty City.


Het verwende rijkeluisjochie Huang denkt dat de opdracht simpel is uit te voeren, maar raakt verstrikt in allerlei verwikkelingen. Hij wordt beroofd en als dodelijk verwond achtergelaten. Maar hij laat het er niet bij zitten: hij gaat op zoek om de eer en rijkdom van de familie terug te verdienen, in de meest gevaarlijke stad ter wereld. Natuurlijk komt er in de game weer genoeg actie met gestolen auto’s voor. De iPhone-versie van Grand Theft Auto: Chinatown Wars werd vorig jaar gelanceerd en heeft een gemiddelde waardering van 4,5 sterren (alle versies) in de Nederlandse App Store.

Downloaden: Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD (€7,99)

chinatown-wars

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.