ANWB REIZ& Magazine: reismagazine over steden op iPad-formaat

reizen anwbDe ANWB heeft een apart reismagazine met de hippe naam REIZ&. Dit magazine heeft nu een iPad-applicatie uitgebracht in de vorm van een Stedenspecial. De app bevat vijf portretten van populaire Europese steden: Parijs, Wenen, Londen, Rome en Barcelona. Daarnaast zijn er drie portretten van verrassende steden aanwezig: Brussel, Hamburg en Siena. Bij elke reportage is een aparte invalshoek gekozen, zoals koffiehuizen in Wenen en tien pleinen in Barcelona.


anwb reizenHet mooie van de app is dat deze ook na publicatie nog zal worden bijgewerkt. De ANWB heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheden van de iPad door veel schermvullende foto’s op te nemen. Tijdens het lezen krijg je op het juiste moment de nuttige tips en filmpjes in beeld. Ook is de app offline te gebruiken, inclusief de afbeeldingen. Het enige wat dan natuurlijk niet werkt zijn de vele verwijzingen naar informatie op internet.

Downloaden: ANWB REIZ& Magazine Stedenspecial (€1,59)

5 reacties op “ANWB REIZ& Magazine: reismagazine over steden op iPad-formaat”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Ze zijn hier wel een beetje laat mee. Ik had er meer aan als dit voor de vakantie was uitgekomen.

  • Ben altijd fan geweest van de ANWB app’s met name de Voordeel Restaurant app… jammer dat dit icoontje anders is als de rest….

  • @jmo: was dit je allerlaatste vakantie dan?
    Daar komt bij dat het een stedenspecial is. Een stedenreis is iets wat je vaker tussendoor doet.
    Ik vond de de voordeel app juist waardeloos, dus ik hoop dat dit meer te bieden heeft.

  • En die updates zijn gratis?

  • @jmo: In antwoord op jmo: het stedenseizoen (herfst, shortbreaks) gaat nu losbarsten; daar sluit de stedenapp mooi bij aan.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties