NRC Handelsblad krijgt update

De universele applicatie van NRC Handelsblad heeft een update gekregen. Nieuws is de mogelijkheid om artikelen schermvullende te bekijken en de fast app switching om snel tussen apps te kunnen schakelen.

NRC HandelsbladNRC Handelsblad voor de iPad en de iPhone heeft een update gekregen. Met de applicatie krijg je toegang tot alle artikelen die in NRC Handelsblad verschijnen. Gedownloade kranten zijn tevens offline beschikbaar. De iPad-versie beschikt nu over een nieuwe popover met de mogelijkheid om artikelen schermvullend te bekijken. Bij de iPhone-versie is ondersteuning voor iOS 4 toegevoegd. In het bijzonder fast app switching, waarmee je snel kunt schakelen tussen applicaties.

In beide versies van de applicatie, die beschikbaar is als universele app, zijn de nodige bugfixes en verbeteringen doorgevoerd. Zo is de weergave van artikelteksten verbeterd en kunnen pagina-afbeeldingen nu tot de maximale resolutie worden ingezoomd. Ook is de NRC.tv-tab verwijderd. Al met al een interessante update.

Downloaden: NRC Handelsblad (€0,79 – losse kranten €0,79)

De oorspronkelijke titel over de Telegraaf was foutief. Die titel had betrekking op de iPhone-app van de Telegraaf. Onze excuses voor het misverstand. De foutieve url wordt zo spoedig mogelijk aangepast.

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.