Angry Birds HD krijgt update: vijftien levels opnieuw ontworpen

Angry Birds HD heeft wederom een update gekregen. Ditmaal zijn er vijftien levels opnieuw ontworpen en nieuwe achievements en een extra gouden ei toegevoegd.

angry birds hdAngry Birds HD, de mateloos populaire game waarin je met vogels het gevecht met groene varkentjes aan moet gaan, heeft wederom een update gekregen. Eind juni voegde ontwikkelaar Rovio al onder meer 45 nieuwe levels en drie thema’s toe aan het spel. Ditmaal is de update iets kleiner van omvang, maar zeker niet oninteressant voor de die-hard Angry Birds-speler. De ontwikkelaar heeft vijftien levels opnieuw ontworpen. Ook zijn er nieuwe achievements en een gouden ei toegevoegd.


Angry Birds is een game waarbij je vogels met een soort katapult naar varkens moet schieten, die zich vaak verschanst hebben in bouwwerken. Je kunt de varkens rechtstreeks raken, of zorgen dat de bouwwerken instorten, zodat ze geplet worden. Elk level is anders en vergt een andere tactiek om met zo weinig mogelijk vogelprojectielen alle varkens van het scherm te vegen. Hoe meer vogels je overhoudt na alle varkens te hebben gedood, des te hoger je totaalscore.

angry birds hd

Angry Birds heeft ook een eigen iPhone-versie, die inmiddels alweer bij versie 1.4 is aanbeland. Je zult de iPhone- en iPad-app wel afzonderlijk moeten aanschaffen; de ontwikkelaar heeft ervoor gekozen om geen universele app uit te brengen. Voor het geld hoef je het echter niet te laten, Angry Birds voor de iPhone kost slechts €0,79.

Downloaden: Angry Birds HD (€3,99)

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.