Docket: simpele, maar handige takenlijst

Docket is een extreem simpele takenlijst, maar misschien juist daarom ook erg handig in gebruik.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

DocketDocket is een simpele takenlijst voor iPad-bezitters. Hij heeft geen subtaken, prioriteiten, deadlines of Getting Things Done-ondersteuning, maar wel een erg simpele en overzichtelijke interface. De applicatie ondersteunt meerdere lijsten, die je kunt vullen met taken. Deze kun je toevoegen door ze in te voeren en op enter te drukken. Zo kun je heel snel een hele lijst met taken vullen. Een taak kun je uitbreiden met een notitie en je kunt hem (vanzelfsprekend) afvinken als je klaar bent.


Docket heeft een handige functie waarbij je een lijst kunt e-mailen naar jezelf. Ook kun je een lijst met andere gebruikers van de app delen door deze vanuit Docket te mailen. De ander kan de lijst dan in zijn eigen app importeren.

Is Docket te simpel voor je? OmniFocus en ToDo zijn twee iPad-applicaties waarmee je een hele uitgebreide takenlijst kunt maken. Allebei weer met hun eigen voor- en nadelen, uiteraard.

Downloaden: Docket (€3,99)

Bron: MacStories

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.