HP iPrint Photo 3.0 nu ook voor iPad: printer, scanner en bestandsopslag in één

HP iPrint Photo heeft een update gekregen naar versie 3.0. De applicatie heeft nu ook ondersteuning gekregen voor de iPad, het printen van documenten, scannen van foto's en documenten en een eigen bestandsopslag.

HP iPrint Photo 3.0HP iPrint Photo, de gratis applicatie van HP waarmee je vanaf je iDevice draadloos foto’s kunt afdrukken, heeft een forse update gekregen naar versie 3.0. De applicatie was voorheen alleen te gebruiken met een iPhone of iPod touch, maar nu is er ook ondersteuning voor de iPad toegevoegd. Naast foto’s kunnen nu tevens PDF- en tekstdocumenten worden afgedrukt. Ook nieuw is de mogelijkheid om draadloos foto’s en documenten te scannen naar een iOS-apparaat met een HP All-in-one printer die beschikt over ethernet en/of Wi-Fi.


Je kunt vanaf nu ook documenten met je meenemen. De applicatie kan namelijk als WebDAV-server fungeren, waardoor je documenten draadloos vanaf je Pc of Mac naar je apparaat kan versturen. Wanneer je niet over een draadloos Wi-Fi-netwerk beschikt, is er ondersteuning voor de nieuwe Bestandsdeling-functie. Hiermee kun je, als je beschikt over iOS 4 of iPhone OS 3.2, vanuit iTunes bestanden via USB versturen. Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om bijlagen van mailclients of apps te openen die de ‘Document Support’-functie van iPhone OS 3.2 en iOS 4 ondersteunen.

Er is ondersteuning voor de talen Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Nederlands wordt niet ondersteund. Om alle functies van de applicatie te kunnen gebruiken, heb je wel een geschikte printer nodig. Naast ethernet- en Wi-Fi-printers worden ook USB-printers ondersteund.

Meer informatie: HP iPrint Photo
Downloaden: HP iPrint Photo 3.0 (gratis / voor iPad, iPhone en iPod touch)

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.