Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

mBox Mail brengt Hotmail met push notificaties naar de iPad

mBox Mail is een Hotmail-applicatie voor de iPad. Je krijgt de beschikking over geavanceerde functies zoals push notificaties en meerdere Windows Live Hotmail-accounts.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

mbox mailOntwikkelaar Fluent Factory heeft een Hotmail-applicatie uitgebracht voor de iPad met de naam mBox Mail. Hierin krijg je volledig toegang tot je Windows Live Hotmail-account, inclusief beheer van mappen, de contactenlijst en ondersteuning voor meerdere Hotmail-accounts. Je krijgt push notificaties wanneer er een nieuw bericht is binnengekomen.

Om ongeoorloofd gebruik tegen te gaan is er de mogelijkheid om een wachtwoord in te stellen. Daarnaast zitten er nog meer geavanceerde functies in, zoals ondersteuning voor Windows Live custom domains, een geïntegreerde webbrowser, mogelijkheid om foto’s in het fotoalbum op te slaan en ondersteuning voor grote e-mailbijlagen.

mbox mail bericht

In mBox Mail voor iPad kun je mappen aanmaken, bewerken en wissen. Je kunt berichten tussen mappen verplaatsen en nog veel meer. Door de relatief hoge prijs (€7,99) is deze applicatie eigenlijk alleen interessant voor de fanatieke Hotmail-gebruiker. Andere maildiensten worden niet ondersteund. Natuurlijk kun je op de iPad ook gewoon een Hotmail-account toevoegen aan de gewone Mail-applicatie, waarbij je de gegevens even handmatig moet invullen (omdat Hotmail niet als standaard maildienst in het lijstje wordt genoemd). Mocht je behoefte hebben aan meer geavanceerde functies, dan is mBox Mail de aangewezen oplossing. De app ondersteunt meerdere talen en synchroniseert automatisch met het web, waarbij markeringen voor gelezen en ongelezen berichten ook altijd up-to-date zijn.

Helaas moet je voor de iPhone-versie van mBox Mail (ook €7,99) weer apart betalen.

Downloaden: mBox Mail (€7,99)
Tipgever: ChrisS

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 augustus 2010 om 23:00
Categorie
Productiviteit

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.