AppEvent: Ludo Deluxe vandaag gratis

AppEvent geeft vandaag weer een gratis applicatie van een Nederlandse ontwikkelaar weg. Ludo Deluxe is een bekend bordspel, dat iedereen nog wel van vroeger kent. Omdat het een digitale game is kan het speelbord gemakkelijk van uiterlijk wisselen. Er zijn vier thema’s meegeleverd, waaronder het Mens-Erger-Je-Niet-thema. Je speelt Ludo Deluxe met maximaal 4 personen, waarbij […]

ludo deluxeAppEvent geeft vandaag weer een gratis applicatie van een Nederlandse ontwikkelaar weg. Ludo Deluxe is een bekend bordspel, dat iedereen nog wel van vroeger kent. Omdat het een digitale game is kan het speelbord gemakkelijk van uiterlijk wisselen. Er zijn vier thema’s meegeleverd, waaronder het Mens-Erger-Je-Niet-thema. Je speelt Ludo Deluxe met maximaal 4 personen, waarbij je ook computergestuurde spelers kunt inzetten als je mensen tekort komt. Het speelbord is geschikt om vanuit alle hoeken te bekijken, zodat je de iPad midden op de tafel kunt neerleggen en iedereen er gezellig omheen kan zitten. Het is zelfs mogelijk om Ludo Deluxe in je eentje te spelen, waarbij je het tegen de computergestuurde tegenspelers opneemt.


AppEvent is een actie waarbij elke dag een applicatie van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar centraal staat. Deze ronde zitten er ook regelmatig iPad-applicaties in het aanbod. AppEvent duurt nog de hele maand augustus.

Downloaden: Ludo Deluxe (tijdelijk gratis)

ludo deluxe

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.