iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

Buienradar HD voor iPad gelanceerd

Buienradar HD voor de iPad is gelanceerd. Met de app kun je, in tegenstelling tot de iPhone-app, op elke willekeurige plek in Nederland de buienverwachting zien door in te zoomen.

Buienradar HD voor iPadVoor velen is het de belangrijkste bron om te kunnen zien of er de komende uren neerslag gaat vallen: Buienradar.nl. Naast de website met actuele weergegevens en de iPhone-app is vanaf nu ook een app te downloaden die aangepast is voor de iPad. In de app vind je naast de bekende radar- en satellietbeelden van de Benelux, Europa en Afrika ook file-informatie en wegsnelhedenkaarten.


Uiteraard is ook een meerdaagse weersvoorspelling in de app opgenomen en kun je door het invoeren van een plaatsnaam een buiengrafiek laten weergeven. In tegenstelling tot de iPhone-app, waarbij je alleen op de gps-locatie kunt inzoomen, kun je bij Buienradar HD inzoomen op elke willekeurige locatie door op de locatie op de kaart te tikken. Zo kun je de lokale buienverwachting voor elke plek in Nederland bekijken.

Downloaden: Buienradar HD (gratis)

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.