Overvallen WWDC-bezoeker krijgt nieuwe iPad van Apple

Een Chinese ontwikkelaar die de WWDC bezocht werd in San Francisco overvallen, waarbij zijn iPad stuk ging. Hij kreeg van Apple een nieuwe.

OvervallenEen Chinese ontwikkelaar zal zijn bezoek aan het WWDC niet snel meer vergeten. De maker van de Chinese IM-applicatie TenCent was door Apple uitgenodigd deel te nemen aan het congres, maar werd in San Francisco overvallen. De overvallers hadden het voorzien op de iPad van de ontwikkelaar. Zelf kon hij ontsnappen, maar helaas hielden hij en zijn iPad er wel lichte verwondingen aan over.


De iPad werkte nog, maar het glas was zo ernstig beschadigd, dat het tablet onbruikbaar was geworden. In een Apple Store kreeg een Genius-medewerker zoveel medelijden met de Chinese ontwikkelaar, dat hij gratis een spiksplinternieuwe iPad kreeg.

En daarmee is het verhaal nog niet klaar. Vlak voordat het slachtoffer weer terug wilde keren naar huis ontving hij een e-mail van Steve Jobs. “Safe travel home”, wenste de Apple-baas hem toe. Met zijn nieuwe iPad is de ontwikkelaar weer veilig thuisgekomen.

Kapotte iPad

Meer foto’s vind je bij MIC Gadget.

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 juni 2010 om 12:42
Categorie
Achtergrond

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.