Updates voor iPad-browsers Skyfire en Dolphin

De iPad-webbrowsers Skyfire en Dolphin hebben een update gekregen. Skyfire heeft nu een universele zoekbalk en Dolphin start sneller op.

skyfire browser ipadDe iPad-browsers Skyfire en Dolphin hebben de afgelopen dagen een update gekregen. Skyfire heeft zich gespecialiseerd in het afspelen van Flash-content op websites. De nieuwigheid in deze update ligt echter op een heel ander gebied: er is Omnibar Search toegevoegd, één universeel invoerveld om zoekactie uit te voeren en naar een webadres te bladeren, wat we al kenden van de Safari-desktopbrowser.


Ook is het makkelijker geworden te wisselen tussen zoekmachine-aanbieders Google, Bing, Yandex, Baidu, Yahoo en Ask. Het contextmenu is verbeterd en er is een Touch Glow-effect toegevoegd, een voortgangsbalk voor het delen en kopiëren van content naar het klembord. Er zijn een aantal Skyfire-browserextensies bijgekomen voor StumbleUpon, Reddit, Hot Apps, Duck Duck Go, Yahoo Finance, Thrillist en Digg.

Dolphin Browser heeft ook een update gekregen. De app start nu sneller op en kan eenmaal gesloten tabbladen makkelijker weer openen. Dolphin heeft als bijzonderheid dat je 20 tabbladen tegelijkertijd geopend kunt hebben, maar dit werkt alleen op de iPad 2 en nieuwere modellen. De browser start voortaan sneller op.

Downloaden:

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 maart 2013 om 21:17
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.