Little Things Forever: puzzelen met Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het zoekspelletje Little Things Forever tot App van de Week uitgeroepen, waardoor je hem een week lang kunt downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Little Things ForeverApple heeft vandaag het schattige puzzel-/zoekspelletje Little Things Forever uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je de game een week lang gratis uit de App Store kunt downloaden. In Little Things Forever zoek je naar voorwerpen die zitten verstopt in een mozaïek gemaakt van heel veel kleine dingetjes, die samen weer een groter plaatje vormen.


Geef je een gevonden voorwerp een tap, dan wordt hij van je zoeklijstje gehaald. Als je niks kan vinden is er altijd de hintknop rechtsonder in het scherm die aangeeft in welke regio je moet kijken. Deze regio wordt specifieker naarmate je de hintknop langer ingeschakeld houdt.

Apple kiest wel vaker voor games voor de App van de Week-rubriek, maar Little Things Forever is voor zo’n groot publiek leuk dat je geen hardcore gamer hoeft te zijn om er mee aan de slag te zijn. Vermoedelijk geldt de actie tot en met donderdag 21 december maart. Kijk goed in de App Store of de actie nog geldt, voordat je de game downloadt.

Downloaden: Little Things Forever (gratis, normaal €2,69, universeel, iOS 4.3+)

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 maart 2013 om 12:43
Categorie
Games

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.