Aldi Talk biedt 1000MB pre-paid databundel in België aan

Aldi Talk biedt in België een pre-paid databundel aan voor €9,50. Voor dat geld krijg je 1000MB data. Een nano-simkaart is op aanvraag te bestellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

aldi talkMobile Vikings krijgt in België concurrentie van prijsstunter Aldi. De supermarktketen biedt via haar telefoontak Aldi Talk een goedkope pre-paid databundel aan. Voor €9,50 per maand kun je een maand lang maximaal 1.000MB verstoken. Aldi Talk richt zich met de bundel op gebruikers van tablets, notebooks en smartphones. Ben je al in bezit van een Aldi Talk-simkaart, dan kun je de databundel activeren door ‘BUNDLE BUY DATA1000’ te sms’en naar nummer 1966. De bundel wordt dan meteen geactiveerd. Handig is dat de bundel niet automatisch wordt verlengd.


Wanneer het tegoed van 1.000MB is opgebruikt of wanneer de 30 dagen zijn verstreken verloopt de bundel Je kunt daarna meteen een nieuwe bundel bestellen. De pre-paid bundel van Aldi Talk is daardoor ook handig voor mensen die bang zijn om teveel data te verstoken of ouders die hun kinderen een databundel willen geven, maar bang zijn dat ze continu video’s gaan kijken. Je bent nooit meer kwijt dan de €9,50 van de bundel en moet handmatig aangeven dat je opnieuw €9,50 wilt betalen.

Aldi Talk biedt in België ook een 400MB-databundel aan voor €4. Ben je Nederlander en moet je vaak in België zijn, dan kan de bundel ook van pas komen. Je haalt een Aldi Talk Startset in de eerste de beste Aldi-supermarkt en activeert de bundel. Een startset kost €9,99 en bevat €10 beltegoed. Zonder bundel betaal je €0,25 per MB.

Minpuntje: de benodigde nano-simkaart voor de nieuwste iPhones en iPads moet je via de Aldi-klantendienst bestellen en dat kan wel even duren. Daarmee verliest de Aldi-oplossing meteen z’n gemak ten opzichte van Mobile Vikings, waar de simkaart ook per post wordt toegestuurd. Een alternatief is natuurlijk om zelf te knippen. Mobile Vikings rekent €12 voor 2GB dataverkeer.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:10
Categorie
Providers

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.