Cradle of Rome: terug naar Romeinse Rijk in gratis match-3-game

cradle-of-romeHoeveel eer valt er te behalen met een match-3-spelletje? Cradle of Rome laat zien dat er best belangstelling voor is, want deze game heeft een behoorlijk goeden waardering van 4,5 sterren in de Nederlandse App Store gekregen. Cradle of Rome is een soort Bejeweled, maar dan in een Romeins thema en met een extra opdracht: het neerzetten van oude gebouwen. De game is tijdelijk gratis.

In Cradle of Rome moet je je eigen versie van het oude Rome zien te bouwen door drie of meer dezelfde tegels op een rijtje te krijgen. Alle blauwe vlakken moeten verdwijnen door de tegels erboven weg te werken. Daarbij zijn er bonuspunten te verdienen waardoor je de levels nog sneller kunt afronden. Je verdient in elk level materialen die je kunt gebruiken om historische bouwsels neer te zetten, bijvoorbeeld een fontein of een herberg. Er liggen 20 bouwsels op je te wachten, die je in 100 levels bij elkaar spaart. De scores vind je terug in Game Center.

Downloaden: Cradle of Rome (tijdelijk gratis, normaal €4,49, iPad, iOS 3.2.1+)
Ook verkrijgbaar: Cradle of Rome 2 HD (€4,49, iPad, iOS 3.2+)

Update: De game was bij het verschijnen van dit artikel (op 10 februari) gratis. Inmiddels is de prijs weer omhoog gegaan.

cradle of rome ipad

Categorie(ën): Games (App Store), Gaming
Tag(s): ,

3 reacties op “Cradle of Rome: terug naar Romeinse Rijk in gratis match-3-game”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Opgelet! Is niet gratis!

  • Jammer dat het alleen voor iPad is…

  • @Tom: Hij was gisteren de hele dag gratis. Ik heb update in het artikel gezet.

    @Margo: Ja, deze ontwikkelaar maakt alleen games voor iPad.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties