AppEvent: kookspelletje Sara’s kookcursus tijdelijk gratis

Sara's kookcursus iPadHet speciaal op kinderen toegespitste kookspelletje Sara’s kookcursus is vandaag gratis in de App Store te downloaden, in verband met de Nederlands-Belgische actie AppEvent. In Sara’s kookcursus maak je maaltijden klaar door simpele touchbewegingen op het scherm te maken. Zo sleep je gehakt uit de koelkast, roer je ingrediënten door een rondje te swipen en druk je zelf op de aan-knop van de oven. Het spel bevat Nederlandse schermteksten en is ook deels Nederlands ingesproken. Daarnaast is er geen sprake van in-app aankopen of advertenties.

Iedere dag wordt er via de actie AppEvent één app gemaakt in Nederland of België gratis aangeboden. Omdat het aanbod dagelijks ververst, is de kans groot dat Sara’s kookcursus na 30 januari weer een prijskaartje zal krijgen. Let daarom goed op in de App Store, voordat je een app per ongeluk tegen betaling downloadt.

Downloaden: Sara’s kookcursus (gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 3.1.3+)

Eén reactie op “AppEvent: kookspelletje Sara’s kookcursus tijdelijk gratis”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Hele leuke app. Aan de hand van de recepten kunnen de kinderen daadwerkelijk zelf bv ijs maken. Stap voor stap wordt het via het scherm uitgelegd en de kinderen kunnen tegelijkertijd de handelingen zelf in de keuken uitvoeren.
    Een boodschappenlijstje staat aan het begin van het recept.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties