‘iPad vanaf 10 mei in Nederland te bestellen’ [update]

De iPad kan vanaf 10 mei in Nederland worden besteld. Dat blijkt uit een door Apple verstuurde mailing van advertentienetwerk TradeDoubler.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

AppleiPadDe iPad is vanaf aanstaande maandag, 10 mei, in Nederland te bestellen. Dat blijkt uit een bericht dat door Apple verstuurd is binnen het advertentienetwerk van TradeDoubler. Over de prijzen en leverdata van de iPad wordt nog niets gezegd, maar mogelijk schept Apple hier aanstaande maandag duidelijkheid in. Eerder kondigde het bedrijf aan dat op 10 mei ook de internationale prijzen van de iPad bekend worden gemaakt.


TradeDoubler is een affiliate-programma voor websites. Hiermee kan een website geld verdienen aan links die verwijzen naar de webshop van een fabrikant, in dit geval Apple. In die mailing valt het volgende te lezen:

De iPad kan vanaf 10 mei 2010 via de Apple Online Store worden besteld.

Eerder maakte Apple al bekend dat de iPad eind mei in een aantal Europese landen, waaronder Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, verkrijgbaar zal zijn. Gezien het nieuws van vandaag, zal de iPad mogelijk ook eind mei in de Nederlandse winkels liggen.

Apple heeft zojuist via een officieel persbericht bekendgemaakt dat de iPad pas vanaf juli in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

tradedoubler-mailing

Via: One More Thing

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.