Wereld Natuur Fonds toont bedreigde diersoorten in fraaie app

wereld-natuur-fonds-appHet Wereld Natuur Fonds (WWF) heeft een prachtige iPad-app over bedreigde diersoorten. Onlangs kreeg de app een update met nog meer interactieve content over bedreigde dieren en is daarom de moeite waard om dit weekend eens te bekijken. Je zoekt op een wereldbol met infographics naar verhalen over dieren en tapt op een verhaal om meer te lezen. De foto’s en video’s zijn in hoge resolutie en gemaakt door de bekende natuurfotograaf Morten Koldby.

Je leest over panda’s, tijgers, olifanten en zeeschildpadden, maar ook over ijsberen. De app is helemaal afgestemd op de iPad, waarbij je leuke origami-figuren van elk dier te zien krijgt en die je ook zelf kunt namaken. Daarnaast kom je een hoop leuke feitjes te weten. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk maar om één ding: dat je je bewust wordt van de situatie waarin de dieren zich bevinden en in actie komt.

Downloaden: WWF Together (gratis, iPad, iOS 5.0+)

4 reacties op “Wereld Natuur Fonds toont bedreigde diersoorten in fraaie app”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Echt een prachtige App! Aanrader!

 • Het wereld natuur fonds….
  Mijn hemel, zon beetje het grootste lucratieve fonds wat er bestaat, geld maken en de boel bedonderen!
  Niet kopen dus!!!

 • Origineel geplaatst door Pommetje
  Het wereld natuur fonds…. Mijn hemel, zon beetje het grootste lucratieve fonds wat er bestaat, geld maken en de boel bedonderen! Niet kopen dus!!!

  Uh… de app is gratis. Ben jij altijd zo negatief?

 • Hij is gratis dude, maakt toch niet uit of je hem download of niet. Is trouwens een mooi vormgegeven app!

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties