Dieven stelen iPads uit kantoor Microsoft

ipad diefstalTijdens een inbraak in het Microsoft-kantoor in Silicon Valley hebben dieven een vijftal iPads buitgemaakt. De iPads werden gestolen uit drie kantoorunits in Microsoft-gebouw 5. Microsoft gaf bij de politie aan dat er twee iPad 2′s, twee iPad 3′s en een iPad 4 waren gestolen. Het venijn zit echter in de staart: “Er werden geen Microsoft-producten gestolen”.

De diefstal vond plaats tijdens de kerstdagen. Microsoft heeft bewakingscamera’s hangen en zal nu kijken wie met de iPads aan de haal is gegaan, omdat er geen braaksporen werden aangetroffen. Wie nog even wil lachen om het onbenul van lokale kranten en de politie: halverwege het artikel staat dat er ook een vierde generatie iPad werd gestolen, maar dat die nog helemaal niet bestaat (?). “Het zou een typefout kunnen zijn”, aldus de politieagent, die de zaak in behandeling heeft.

ipads-stolen-from-microsoft

Categorie(ën): Opmerkelijk, Spotlight
Tag(s): ,

14 reacties op “Dieven stelen iPads uit kantoor Microsoft”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Een iPad 4e generatie is toch de iPad met lightning

 • Tja, kennelijk was er geen interesse in Microsoft producten. Niet genoeg waard om te stelen, wie wil er nu helen in gestolen MS producten?

 • Het nieuws is gewoon hilarisch.

 • Er bestaat zeker wel een iPad 4e generatie, namelijk die met de A6X chip (ipad 3 heeft A5X) en zoals pepijn al aangaf met de lightning connector.

 • @Pepijn: Dat weet iedereen Pepijn, blijkbaar alleen die politieagent niet, daar gaat het artikel over ;-)

 • Op MS kantoor mogen ze wel Apple producten hebben maar de familie van Gates mag niks thuis van Apple gebruiken…

 • Een iPad 4e generatie is toch de iPad met lightning

  “Wie nog even wil lachen om het onbenul van lokale kranten en de politie”…

 • Origineel geplaatst door patrick
  Er bestaat zeker wel een iPad 4e generatie, namelijk die met de A6X chip (ipad 3 heeft A5X) en zoals pepijn al aangaf met de lightning connector.

  Vandaar dat er staat “Wie nog even wil lachen om het onbenul van lokale kranten en de politie”. Je zou ook kunnen zeggen dat Apple kennelijk zo onduidelijk is met de naam van de iPad, dat zelfs de politie en de plaatselijk kranten het niet meer kunnen bijhouden…

 • Origineel geplaatst door Dustin
  Op MS kantoor mogen ze wel Apple producten hebben maar de familie van Gates mag niks thuis van Apple gebruiken…

  Er staat nergens dat die iPads gebruikt werden. Misschien had Microsoft ze wel gekocht om vergelijkend warenonderzoek mee te doen. Iedere fabrikant heeft spullen van de concurrent in huis om die reden.

 • Dat is duidelijk door mensen van Android gedaan. HAHA

 • Grootste verliespost is Steve Ballmer die zich nu een hele werkdag niet kan vermaken…

 • Haha, grapig om te lezen, maar we weten natuurlijk niet hoe het werkelijk zit. Dieven stelen het liefste makkelijk draagbare dingen zoals laptops en tablets. Als er surface tablets hadden gelegen hadden ze die ook wel gegapt, ook al zijn ze minder populair. Maar lagen die er wel? En laptops? Misschien stonden er ook wel imacs en hebben ze die ook wel laten staan omdat ze te groot zijn, maar dat wordt niet vermeld.

  Daarnaast zijn de producten van Apple 2e hands meer waard…

 • Origineel geplaatst door Dustin
  Op MS kantoor mogen ze wel Apple producten hebben maar de familie van Gates mag niks thuis van Apple gebruiken…

  Bill is natuurlijk bang dat er dan wordt ingebroken. Nu kan hij alle deuren wagenwijd open laten staan :-)

 • Ik heb de iPad 4
  en ik vindt de nieuwe lightning connector ruk in verhouding met de oude connector. Vind dat ie soms moeilijk eruit gaat en erin prikken gaat ook moeilijker.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties