Het Fotokookboek: koken op de iPad met foto’s

fotokookboekAls je vandaag de Apple-actie iTunes 12 Dagen Cadeaus niet volgt heb je nog een paar uur de tijd om iets leuks te downloaden: Het Fotokookboek. Dit is een kookboek waarbij je aan de hand van foto’s allerlei gerechten leert maken. Het Fotokookboek is leuk om dit weekend mee aan de slag te gaan. Je vindt er gerechten in zoals gegrilde biefstuk met pittige chilisalsa of risotto met asperges en walnoten. Elk recept begint met een foto van de ingrediënten.

fotokookboek ipadJe kunt ze op je gemak bij elkaar zoeken en ziet in één oogopslag hoeveel je nodig hebt.

In Het Fotokookboek vind je 84 recepten die gratis beschikbaar worden gesteld. De meeste (60 stuks) bevinden zich in de categorie Snel & Simpel. Je krijgt ook voorproefjes van andere categorieën, namelijk Aziatisch, Italiaans en Bakken. Wil je de complete receptenbundels, dan kost dat €2,69 per collectie. Elke collectie bevat 60 recepten. Het Fotoboek is op de iPhone en iPad te gebruiken, maar komt eigenlijk het best tot z’n recht op het grotere scherm van de iPad.

Wees er snel bij, want de app is tot middernacht gratis. Daarna betaal je weer €3,59 en is er weer een ander cadeautje.

Downloaden: Het Fotokookboek (tijdelijk gratis, normaal €3,59, universeel, iOS 5.0+

9 reacties op “Het Fotokookboek: koken op de iPad met foto’s”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Geweldige app

 • De App is geweldig maar er is niks gratis.
  Vind het best wel een rare gang van zaken, je koopt een App en moet dan nog meer betalen als je het meer van wilt gebruik.
  Is net zo iets als je koop een auto van € ???? maar om naar rechts te kunnen sturen moet je weer betalen.

 • Origineel geplaatst door Jan
  De App is geweldig maar er is niks gratis. Vind het best wel een rare gang van zaken, je koopt een App en moet dan nog meer betalen als je het meer van wilt gebruik. Is net zo iets als je koop een autoo van € ???? maar om naar rechts te kunnen sturen moet je weer bijtalen.

  Wat een sippe vergelijking. Er zijn 84 gratis recepten dus wat je schrijft klopt niet

 • Ik vind het toch ook misleidend van de ipadclub om niet ff te vermelden dat er toch betaald moet worden,scheeld weer een download

 • @Ruud: Dan moet je toch echt beter lezen. Een aantal recepten is gratis en wil je meer recepten, dan moet je betalen.

 • De app kookboek Snel en Simpel is gratis.
  Voor Italiaans Aziatisch en Bakken moet extra betaald worden. Het staat er toch duidelijk,Kookboek Snel en Simpel en niet Kookboek Snel en Simpel, Italiaans, Aziatisch, Bakken. Dus niet zeuren.

 • Definitie van gratis:
  gratis bijv.naamw.Uitspraak: [ˈxratəs] waar je niets voor hoeft te betalen Voorbeelden: `Kom allemaal naar het dorpsfeest. De toegang is gratis.`, `een gratis appel bij aankoop van een kant-en-klaarmaaltijd`Synoniem: voor niets gratis en voor niets&n…

 • Basis App is nog steeds gratis op dit moment.

 • Niet miepen mensen. Deze app is fantastisch! Heb al heerlijke recepten gemaakt uit deze app en doordat alles wordt uitgelegd met foto’s kan het (bijna) niet mislukken! Geld dubbel en dwars waard :)

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties