Sinterklaas: 10 cadeautips voor iPad-bezitters

Leuke cadeautjes voor iPad-bezitters, speciaal voor Sinterklaas. Voor elke persoon is er wel een geschikt iPad-cadeau: van hoesje en houder tot gezelschapsspel, speelgoed of

ipad cadeauHet is bijna Sinterklaas, hoog tijd om nog snel wat cadeautjes te kopen. Dat je een iPad cadeau kunt geven wist je natuurlijk al, vandaar dat we de aandacht richten op allerlei kleine extra’s. Accessoires die het gebruik van je iPad nog leuker of handiger maken. Onderstaande lijst is samengesteld door onze shoppartner en bevat een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan leuke cadeaus voor elk budget. Als je op werkdagen voor 22:30 uur besteld heb je de cadeau’s morgen al in huis, dus dat ga je gegarandeerd vóór pakjesavond halen.

Skech: voor de iPad-bezitter die niet met zijn tablet te koop wil lopen

skech envelopeSkech Envelope – Deze lederen envelop is groot genoeg voor de iPad 2, 3 en 4. De zachte voering voorkomt beschadiging van je iPad en de koordconstructie houdt de case netjes gesloten. Je kunt deze case ook gebruiken als je je iPad in een schoudertas wilt meenemen. Het scherm van de iPad raakt dan niet gekrast door sleutels en andere spullen die in je tas rondslingeren.
Prijs: €24,95

iGo Stylus: voor de iPad-bezitter die wil tekenen en schrijven

igo stylusiGo Stylus – Een stylus gemaakt van aluminium. Wat deze stylus extra leuk maakt is het uiterlijk: een grote potlood. De iGo ligt dankzij het gewicht van 20 gram lekker in de hand. Ook verkrijgbaar in een iets duurdere variant van Just Mobile.
Prijs: €24,95

Vogel’s fotolijstje: voor moeders met een iPad

vogel-s-tablestand-apple-ipadVogel’s RingO Tablestand – Alle foto’s van de kinderen en kleinkinderen op het dressoir, ideaal voor moeders (en vaders). Met de Vogel’s RingO maak je van de iPad een digitaal fotolijstje. Het systeem is ook uit te breiden met een muurhouder en autohouder, via de ringvormige opening aan de achterkant van de case. De case is tegelijk te gebruiken als beschermhoes.
Prijs: €29,95

Appmates: voor de kleintjes

appmates mater finnAppmates Mater & Finn – Twee speelgoedautootjes voor de iPad 2 en latere modellen. Je installeert de bijbehorende gratis app op je iPad en kunt vervolgens gaan racen op het scherm. De app herkent de positie van het autootje op het scherm. Je voltooit missies waarbij de iPad dient als digitale speelmat. Urenlang speelplezier voor kinderen.
Prijs: €29,95

Krusell Luna: voor vrouwen met een iPad

krusell luna sleeveKrusell Luna – Een mooie tabletsleeve voor je iPad. In knalrood en van een hoge kwaliteit leer. De hoes heeft een ritssluiting om te voorkomen dat je iPad eruit glijdt. De hoes is bovendien vriendelijk voor het milieu, want er zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt tijdens het leerlooien. Ook verkrijgbaar in zwart en bruin voor wie niet zo van knallend houdt.
Prijs: €44,95

Twelve South Compass: voor de iPad-bezitter die van koken houdt

twelve south compassTwelve South Compass – Deze knalrode houder is niet alleen bedoeld voor de keuken, maar ook voor gebruik op je bureau. Omdat de speciale keukenhouder voor de iPad is uitverkocht presenteren we dit als alternatief. Deze ‘kookboekhouder’ zorgt ervoor dat je recepten makkelijk kunt aflezen. En na gebruik klap je de houder compact ineen, zodat je hem in een handtas kunt meenemen. Ook verkrijgbaar in minder felle kleuren, zoals zwart en zilver.
Prijs: €49,95

iGrip: voor de iPad-bezitter die veel in de auto zit

igrip tabletiGrip Tablet Gripper – Een accessoire dat je niet zo snel in de winkel zult vinden, omdat het wat ongebruikelijk is: je iPad bevestigen in de auto. Met de Tablet Gripper van iGrip maak je de iPad vast aan het dashboard of de autoruit. Handig om
Prijs: €49,95

Gamechanger: voor de iPad-bezitter die graag sociaal doet

gamechanger game boardGamechanger speelbord voor iPad – Een speelbord, die je combineert met een iPad. Er zijn 9 complete spellen voor beschikbaar, inclusief het bekende tv-spel ‘Ik hou van Holland. Geschikt voor iemand die graag gezelschapsspelletjes speelt. Vanaf december 2012 zullen er nog meer spellen bijkomen, zodat je voorlopig niet bent uitgespeeld.
Prijs: €74,95

Mophie: voor de iPad-bezitter die lang wil doorgaan

mophie juice pack powerstation duoMophie Juice Pack Powerstation – De Mophie Juice Pack Powerstation is een reservebatterij die geschikt is voor tablets en smartphones. Er zitten twee usb-aansluitingen op, zodat je twee apparaten gelijktijdig kunt laden. De 6000 mAh-batterij is sterk genoeg om je iPad meermaals op te laden. Het strakke uiterlijk maakt ‘m geschikt voor mensen die van design houden. Goedkopere versies van iets minder bekendere merken zijn te vinden bij A-Solar en Lenmar.
Prijs: €79,95

Lark: voor de iPad-bezitter die niet graag wakkerligt

lark slaapsysteemLark stille wekker en slaapsensor – Deze wekker maakt je wakker, zonder je bedgenoot te storen. De slaapsensor registreert ‘s nachts je bewegingen en zet dit om naar een duidelijke grafiek op je iPad. Via een persoonlijk dashboard zie je hoe goed je slaapkwaliteit was. Handig cadeau voor je partner als jij steeds wakker wordt door zijn/haar rinkelende wekker.
Prijs: €99,95

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.