Carmageddon voor iOS tijdelijk in prijs verlaagd

De iOS-versie van racegame Carmageddon kost tijdelijk maar 89 eurocent. Normaal wordt het spel verkocht voor €3,59.

Carmageddon iconDe beruchte racegame Carmageddon voor de iPad en iPhone is tijdelijk in prijs verlaagd, ter viering van Thanksgiving. Je betaalt vandaag maar 89 eurocent voor de game, terwijl hij normaliter wordt aangeboden voor €3,59. In Carmageddon race je tegen automobilisten, maar ook tegen de klok. In de gegeven tijd is het vaak onmogelijk om een race succesvol te beëindigen. Je kunt echter voetgangers aanrijden om extra seconden op de klok te krijgen.


De iOS-versie van Carmageddon is een opgepoetste port van de originele pc-game, die in de jaren ’90 nog voor veel veel ophef zorgde. Niet iedereen was het eens met de nadruk op geweld en de bloederige beelden die dit tot gevolg had. De traditionele spelmodi en auto’s zijn in de nieuwe versie intact, maar de game ziet er op zijn beurt een stuk strakker uit.

Carmageddon

Carmageddon had vlak na verschijning last van een savegameprobleem. Een maand geleden verscheen er een update voor de game die het probleem beloofde op te lossen.

De racegame zal de rest van het aankomende weekend goedkoop verkrijgbaar zijn, aldus de App Store-omschrijving. Kijk altijd goed in de App Store of een actie nog geldt, voordat je een app koopt.

Downloaden: Carmageddon (€0,89, normaal €3,59, iOS 5.1+)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 november 2012 om 11:37
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.