iculture-app-gemist
App Gemist Je maandelijkse app-overzicht

App Gemist: Blux Camera, Just Colors, NieuweWetten en meer

Deze week voor de iPad onder andere de technologisch uitziende camera-app Blux Camera die tijdelijk goedkoop is te downloaden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Just Colors foto kleurenjachtElke week komen er op honderden nieuwe iPad-apps uit, waar we op iPadclub de interessantste en leukste van bespreken. Om te voorkomen dat je toch nog een fantastische app mist hebben we elke zaterdag de rubriek App Gemist, met de beste apps van de afgelopen week. Deze week worden je kinderen op kleurenjacht gestuurd met Just Colors en behandelen we de opvallende camera-app Blux Camera.


AG Melotweet by Evian iPadMelotweet by Evian – Watermerk Evian heeft een iPad-app laten maken die op het eerste gezicht helemaal niets met mineraalwater te maken heeft. De app gaat uit van het idee dat er een melodie verborgen is in je Twitter-tijdlijn. Je ziet de binnenkomende stroom Twitter-berichten als druppels water terwijl er rustgevende muziek op de achtergrond speelt.
Downloaden: Melotweet by Evian (gratis, iOS 4.0 of hoger)

AG NieuweWetten iPadNieuweWetten – Het ministerie van Economische Zaken heeft een gloednieuwe iPad-app uitgebracht die bedrijven op weg wil helpen met informatievoorziening over nieuwe vragen. In de app zie je nieuwe maatregelen uitgelegd worden aan de hand van vragen en antwoorden over de verschillende onderwerpen administratie, een bedrijf starten, bedrijfspand, bedrijfsvoering, belastingzaken, beroepseisen, personeel, rechtspraak, verkoop en vervoer.
Downloaden: NieuweWetten (gratis, universele app, vanaf iOS 5.0)

AG DOTS Magazine iPadDOTS – Het in Nederland gemaakte kunst- en mediamagazine DOTS Digital Art Magazine heeft een update gekregen waarna je het derde nummer van het virtuele tijdschrift kan downloaden. Ontwikkelaar Studio Locomoco heeft inmiddels zoveel vertrouwen in haar uitgave, dat je vanaf nu een abonnement op het blad kan nemen in de iPad-app. Een abonnement kost iets meer dan 6 euro per jaar, een los nummer 4,49 euro.
Downloaden: DOTS Digital Art Magazine (gratis, vanaf iOS 5.1)

AG Just Colors iPadJust Colors – Houd de iPad vast, richt de camera op en leg een kleur vast. Just Colors kijkt, afhankelijk van de leeftijd van de speler, of er een kleur op de kleurenkaart afgevinkt kan worden. Zo kunnen de jongste tot net iets oudere kinderen op kleurenjacht in eigen huis. Ontwikkelaarsgroep Appracadabra biedt de app ter introductie voor 89 cent aan, tegen de 1,79 euro die Just Colors erna moet gaan kosten. Er zijn 23 kleuren waarop gejaagd kan worden, van rood naar turquoise.
Downloaden: Just Colors (€0,89, daarna €1,79, universele app, vanaf iOS 4.3)

AG Blux Camera iPadBlux Camera – Blux Camera is een app die op de iPhone al furore maakte. Sinds kort is er ook een iPad-app die bovendien in de aanbieding is. In plaats van €2,69 betaal je €0,89 ter introductie. Blux Camera is een app die met kliks, zoom- en scaneffecten zorgt dat foto’s zo goed mogelijk ogen. Het contrast, de helderheid, het kleurenfilter en de tint stel je vooraf in.
Downloaden: Blux Camera for iPad (tijdelijk €0,89, iOS 5.0+)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.