[ADV] 5 bijzondere beschermhoezen voor je iPad mini

Vijf bijzondere beschermhoezen voor de iPad mini: Belkin Classic Strap Cover, Griffin Cinema Seat, Cygnett Enigma Slim Case, XtremeMac Vintage Sleeve en Cygnett Workmate.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad mini bijzondere cases[ADV] – De iPad mini kan wel wat bescherming gebruiken. Daarom hebben we 5 niet zo alledaagse beschermhoezen voor de iPad mini op een rijtje gezet. We hebben een beschermhoes voor bouwvakkers en kinderen, een beschermhoes die geïnspireerd is op de Moleskine-notitieboekjes en een variant op Apple’s Smart Cover die nét iets slimmer is. Bovendien hebben we een trendy case van canvas en een case om de iPad mini op de achterbank van de auto te kunnen gebruiken.


xtrememac vintage sleeveXtremeMac Vintage Sleeve – Een trendy beschermhoes van canvas met kunstlederen accenten. Er zit een kliksluiting op deze hoes, die is uitgevoerd in een bruin/groene kleurcombinatie. Door gebruik van stevig canvas is de hoes bijna onverwoestbaar. Mocht er toch iets mis gaan, dan heb je 2 jaar garantie.
Meer info: XtremeMac Vintage Sleeve (€34,95)

cygnett workmateCygnett Workmate – Een beschermende hoes voor de iPad mini, die naadloos aansluit en gemaakt is van schokabsorberend materiaal. De rode uitvoering is geschikt voor kinderen en mensen die hun iPad mini bijvoorbeeld in de bouw of een magazijn gaan gebruiken. Door de opvallende rode kleur is de mini-tablet gemakkelijk terug te vinden. Wil je minder opvallen, dan is er ook een grijze uitvoering.
Meer info: Cygnett Workmate (€39,95)

belkin classic strapBelkin Classic Strap Cover – Een iPad mini-case die eruit ziet als een Moleskine-notitieboekje. Deze boekcase sluit met een brede elastiek en beschermt de iPad mini aan voor- en achterkant. Gemaakt van zwart kunstleer en netjes afgewerkt. De iPad mini wordt op z’n plaats gehouden door vier hoekjes.
Meer info: Belkin Classic Strap Cover (€39,95)

griffin cinema seatGriffin Cinema Seat – Handig! De iPad mini als extra scherm achterop de autostoel. Deze case is binnenkort leverbaar en is iets kleiner uitgevoerd dan de versie die je op de foto ziet. Je bevestigt de iPad mini met klittenband aan de hoofdsteun, dus geen ingewikkelde constructies en gemakkelijk weer te verwijderen. Vanaf de achterbank kijken de kids naar films of bladeren ze door prentenboeken en en fotoalbums.
Meer info: Griffin Cinema Seat (€49,95)

cygnett enigma slimCygnett Enigma Slim Case – Het lijkt op de Smart Cover van Apple, maar is eigenlijk veel slimmer. De Enigma Slim Case bedekt namelijk ook de achterkant van de iPad mini. Je kunt kiezen uit de kleuren roze, zwart en blauw. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een microfiber-binnenbekleding en hebben een slim trucje om de iPad mini rechtop te zetten. De Flex View-stand zorgt dat je het scherm van de iPad mini onder een comfortabele hoek kunt bekijken.
Meer info: Cygnett Enigma Slim Case (€44,95)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.