[ADV] iCulture Shop: iPad mini starterskit met bijna 50 procent korting

In de iCulture Shop vind je de Muvit iPad mini starterskit met bijna 50 procent korting. Deze supercomplete set bevat een hoes, 2 screenprotectors, 2 styli en een schoonmaakset, zodat je in één keer klaar bent.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Muvit iPad mini bundelADV – Heb je net een nieuwe iPad mini gekocht? Dan hebben we een supercomplete Muvit iPad mini starterskit voor je samengesteld, waarmee je in één keer klaar bent. Ook leuk om cadeau te geven! De bundel bestaat uit een compacte en sterke beschermhoes voor de iPad mini, de Muvit Snow Slim Case. De starterkit bevat verder een dubbelpak met twee screenprotectors, een dubbelpak met twee styli om te tekenen en een schoonmaaksetje met spray en microfiberdoekje. De normale prijs van de losse accessoires is €95,80 maar als je de bundel koopt betaal je maar €49,95!


De zwarte Muvit Snow Slim Case beschermt je iPad mini tegen schokken en stoten en heeft een ingebouwde stand. Of je nu filmpjes kijkt of documenten typt, de Muvit-case is er altijd om je iPad mini te beschermen. De Muvit-screenprotector is een vrijwel onzichtbare folie die je aanbrengt op het scherm van de iPad mini. Zo voorkom je krassen op het scherm. Hou je van tekenen of maak je graag notities met de iPad mini, dan gebruik je de meegeleverde Muvit-styli. Je krijgt twee stuks die voorzien zijn van een draagclip, zodat je ze makkelijk in je tas of colbertje kunt opbergen. Het schoonmaaksetje van AM Denmark bevat een schoonmaakmiddel zonder bijtende stoffen. Je brengt dit aan met het meegeleverde microfiber-doekje.

Erg compleet dus, deze iPad mini-starterkit! We hebben overigens nog veel meer compleet vernieuwde iCulture Shop accessoiredeals voor je klaargezet, waaronder twee mooie bundels voor je iPhone 5!

Kopen: Muvit iPad mini starterskit (bundel €49,95, normaal €95,80)

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 november 2012 om 12:06
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.