Apple verstuurt eerste iPad 3G’s

Apple is deze week begonnen met het versturen van de iPad 3G-modellen. Dit melden verschillende websites op basis van verklaringen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iPad 3GApple is deze week begonnen met het versturen van de iPad 3G-modellen, zo melden verschillende websites. Vanaf aanstaande vrijdag is in de Verenigde Staten de iPad 3G verkrijgbaar. Dan zullen ook de exemplaren die al eerder door klanten zijn besteld worden afgeleverd, zo maakte Apple eerder deze maand bekend. Van de iPad Wi-Fi, die begin deze maand in de verkoop ging, zijn naar schatting al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

Eind mei komt de iPad vervolgens naar Europa en de rest van de wereld, al is dat voorlopig in een beperkt aantal landen: Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Op 10 mei komt er meer duidelijkheid over de internationale prijzen van het apparaat. Van één provider is al bekend hoeveel de iPad 3G in combinatie met een abonnement gaat kosten, maar de meesten moeten hun plannen nog bekendmaken.

Wanneer de iPad naar Nederland komt is nog steeds niet bekend. Mogelijk wordt hierover op 10 mei meer duidelijk. Eerder erkende Apple al dat er problemen waren met de levering van de iPad. Volgens Apple ligt de vraag naar het apparaat veel hoger dan was verwacht. Dit is ook de reden waarom de internationale lancering werd uitgesteld van eind april naar eind mei.

Via: Gizmodo

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.