iPad-skategame Extreme Skater HD is gratis App van de Week

Het iPad-spel Extreme Skater HD is een week lang gratis te downloaden, in verband met Apple's App van de Week-actie. Je moet stunts en probeert de levels zo goed mogelijk te skaten om punten te verdienen.

Extreme Skater HDDe iPad-game Extreme Skater HD is Apple’s App van de Week. Hierdoor kun je de game een week lang gratis in de App Store downloaden. In de game skate je door verschillende levels en moet je springen door op het scherm te swipen. Hang je in de lucht, dan moet je de iPad kantelen zodat je een goede landing maakt. Je kunt ook verschillende stunts doen om je score te verhogen.


Je verzamelt in Extreme Skater spelmunten in ieder level. Tussen de verschillende missies door kun je hiermee nieuwe skateboards, personages of trucs kopen. Wil je liever niet wachten totdat je genoeg muntjes hebt bemachtigd, dan kun je ze ook kopen met echt geld via in-app aankopen.,Je kunt Extreme Skater tot donderdag 6 september gratis in de App Store downloaden. Kijk voordat je de game downloadt goed in de App Store of de aanbieding daar ook nog echt geldig is.

Downloaden: Extreme Skater HD (tijdelijk gratis, normaal €2,39)
Downloaden: Extreme Skater (iPhone, tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.