Spotify toont meer meer radiostations op de iPad, krijgt iOS 6-ondersteuning

De iPad-app van Spotify toont voortaan meer radiostations. Daarnaast werkt de app nu ook onder iOS 6, waardoor de radio-functie daar weer onder werkt.

SpotifySpotify heeft een update uitgebracht voor zijn iOS-app, waardoor het voortaan mogelijk is om meer radiostations op de iPad te bekijken. Hoewel iOS 6 pas dit najaar door iedereen te gebruiken is, heeft hij ook alvast iOS 6-ondersteuning gekregen. Dat is vooral handig voor ontwikkelaars die de bètaversie van iOS 6 hebben geïnstalleerd. Er worden in de update ook een aantal problemen opgelost.


In juni voegde Spotify de radio-functie toe aan de app. In Nederland moet je een Premium-account hebben om hier gebruik van te maken. Dat terwijl in de Verenigde Staten ook gratis gebruikers naar de radio kunnen luisteren.

Ontwikkelaars met de bètaversie van iOS 6 liepen tegen problemen aan met Spotify. Het was bijvoorbeeld niet mogelijk om de nieuwe radio-functie te gebruiken. Dankzij de update werkt in ieder geval deze functie weer naar behoren.

De update verbetert ook de algemene stabiliteit van de app. Daarnaast zijn er ook een aantal inlogproblemen voor Facebook-gebruikers opgelost.

Downloaden: Spotify (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 augustus 2012 om 17:03
Categorie
Muziek

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.