Google+ iOS-app geoptimaliseerd voor iPad

Google+ voor iOS is geoptimaliseerd voor de iPad. De tabletversie heeft ook wat nieuwe functies gekregen, zoals Google Events en het starten van een Google+ Hangout.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

google plus ipadGoogle beloofde vorige maand tijdens de ontwikkelaarsconferentie Google I/O dat er een vernieuwde iOS-versie van de Google+ app zou komen. Voor iPad-bezitters is nu goed nieuws te melden: de iOS-app is geoptimaliseerd voor de iPad en ondersteunt ook het retinascherm van de nieuwste iPad. Er zitten ook wat nieuwe functies in, zoals een nieuw onderdeel voor evenementen (Events) en de mogelijkheid om een Hangout te starten of mee te doen aan een bestaande Hangout. Versie 3.0 van de app werd tijdens Google I/O ook al even gedemonstreerd.


Bij Google+ Events gaat het om evenementen die je kunt organiseren, vergelijkbaar met Facebook Events. Je kunt een evenement delen met vrienden en familie, ze uitnodigen en kijken wie er komt opdagen. De app is universeel geworden, zodat je dezelfde versie van de app op iPhone, iPod touch en iPad kunt installeren.

Voor Android was er een paar dagen geleden al een tabletversie van de app verschenen. Die ondersteunt echter niet wat de iOS-versie wel kan: afspelen via AirPlay op je televisie.

Downloaden: Google+ (gratis, ook geschikt voor iPhone)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.