‘Microsoft Office voor iPad verschijnt in november’

Een anonieme bron heeft aan BGR verteld dat de iPad-versie van Microsoft Office mogelijk in november verkrijgbaar zal zijn. De app zal daarnaast ook voor Android verschijnen.

Office iPadEen anonieme bron binnen Microsoft heeft aan BGR verteld dat de iPad-versie van Microsoft Office in november beschikbaar is. De app zal daarnaast ook beschikbaar worden gesteld voor Android. Volgens BGR is de Office-app vrijwel identiek aan de gelekte app uit november 2011 van The Daily, hoewel Microsoft ontkende dat deze applicatie van hun afkomstig was.


Er bestaat een kans dat Office ook voor de iPhone en iPod touch zal verschijnen. BGR’s bron zegt dat er in de laadschermen wordt gerefereerd naar ‘Office voor iOS’, in plaats van ‘Office for iPad’.

Er wordt al lang gewacht op Microsoft Office voor de iPad. Volgens The Daily moest de app in februari over “enkele weken” in de App Store verschijnen, iets dat nog steeds niet is gebeurd. Hierdoor lijkt BGR’s november-uitgave een stuk waarschijnlijker.

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.