Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Flipboard krijgt SoundCloud-connectiviteit, VoiceOver voor slechtzienden

Een update van Flipboard zorgt ervoor dat de app voortaan SoundCloud ondersteunt. Ondersteuning voor VoiceOver zorgt ervoor dat slechtzienden de app ook kunnen gebruiken.

De bekende iPad-app Flipboard heeft een update gekregen, waardoor het voortaan mogelijk is om met SoundCloud te verbinden. Via SoundCloud kun je muziek in Flipboard beluisteren, die is gemaakt door vrienden en mensen die je volgt. De nieuwe categorie ‘Audio’ zorgt ervoor dat je ook muziek kunt ontdekken die door andere mensen is gemaakt. Flipboard werkt voortaan ook beter samen met de VoiceOver-functie van de iPad, die het makkelijker maakt voor slechtzienden om zich door menu’s te navigeren.


Staat VoiceOver ingeschakeld, dan vertelt de iPad je welke navigatieknoppen je bekijkt. Een geopend artikel wordt vervolgens door de iPad voorgelezen, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. VoiceOver kan ingeschakeld worden vanuit de instellingen van je iPad.

Er zijn ook een paar kleine veranderingen aan Flipboard gemaakt: zo kun je voortaan Readability gebruiken om artikelen later te lezen en is de hele app vertaald naar het Japans.

Flipboard verzamelt op basis van jouw sociale media artikelen die jou mogelijk het meest aanspreken. Een speciale magazine-layout zorgt ervoor dat je op prettige wijze door artikelen kunt navigeren.

Downloaden: Flipboard (gratis)

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.