Leren Schrijven met Tracy: kinderen leren spelenderwijs schrijven

Leren Schrijven met Tracy is een nieuwe Nederlandse app, waarmee kinderen leren schrijven. De app bevat 74 oefeningen met beloningen in de vorm van stickers.

leren schrijven 1Leren Schrijven met Tracy is een nieuwe Nederlandse iPad-app voor kinderen. De app leert je op een speelse manier schrijven, waarbij je (virtuele) stickers als beloning krijgt. Er zitten 74 verschillende oefeningen in, waarbij je te maken krijgt met getallen, lettters, hoofdletters en lettercombinaties. Je kunt de letters oefenen door met je vinger op het scherm te schrijven, of door een stylus te gebruiken. De app houdt daarbij rekening ermee, dat je je pols op het scherm wilt laten rusten.


leren schrijven 2Leren Schrijven met Tracy is gemaakt door Tom van Zummeren, voor het bedrijf waarvoor hij werkt, Orange11. Een collega heeft gezorgd voor het grafische uiterlijk met rupsen, vlinders en bijen, dat al is aangepast voor het retinascherm van de nieuwe iPad. Er zijn ook onderwijskundigen bij de ontwikkeling van de app betrokken geweest.

Downloaden: Leren Schrijven met Tracy (€2,39)

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.