Ether HD nu écht HD met Retina-ondersteuning en AirPlay (update)

Radio-app Ether HD heeft een update gekregen die ondersteuning brengt voor het Retina-scherm van de nieuwe iPad evenals de mogelijkheid om audio via AirPlay door te sturen naar een Apple TV of AirPort Express.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Ether HD iPadOnlangs verscheen Ether HD in de App Store, de tablet-uitvoering van de iPhone-app Ether waarmee je eenvoudig naar radio kunt luisteren. De app onderscheidt zich door een kenmerkende interface die is geïnspireerd op een oude radio waar je nog met een draaischijf de juiste frequentie moest opzoeken. Vandaag kreeg Ether HD zijn eerste update. Alle grafische elementen zijn aangepast zodat de app ook op de nieuwe iPad weer rimpelloos oogt.

AirPlay-integratie in Ether HDHet was al mogelijk om audio van de app via AirPlay door te sturen naar een Apple TV of AirPort Express, maar dat kon niet rechtstreeks vanuit de app. De nieuwe versie van Ether HD heeft de functionaliteit geïntegreerd; het welbekende AirPlay-icoontje wordt voortaan rechtsbovenin getoond als er AirPlay-apparaten beschikbaar zijn. Ook de icoontjes van het menu hebben een ander jasje gekregen. Verder zijn er de nodige verbeteringen aan de performance en stabiliteit van de app gedaan.

Update 1 mei
Er is vandaag een kleine update verschenen waardoor de app nu wel volledig is aangepast voor het Retina-scherm van de nieuwe iPad.

Downloaden: Ether HD (Radio) (€1,59)

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.