iPad-app ‘De Nieuwe Pers’ van De Pers verschijnt op 11 april

Op dinsdag 10 april gaat de inmiddels opgeheven krant De Pers verder, maar dan op onder andere de iPad en iPhone als De Nieuwe Pers. Een nieuwe app zal lezers de twitterfeeds van de redactie, hoogtepunten uit de krant, opiniestukken, blogs over de doostart en mogelijk satirische artikelen van De Speld laten lezen. Na een […]

De Nieuwe PersOp dinsdag 10 april gaat de inmiddels opgeheven krant De Pers verder, maar dan op onder andere de iPad en iPhone als De Nieuwe Pers. Een nieuwe app zal lezers de twitterfeeds van de redactie, hoogtepunten uit de krant, opiniestukken, blogs over de doostart en mogelijk satirische artikelen van De Speld laten lezen. Na een paar weken moet de app ook nieuwe artikelen van de redactie van De Pers bevatten.


De Nieuwe Pers voor de iPad en iPhone zal als update voor de huidige app worden aangeboden. Je kunt deze oude app nu alvast downloaden, zodat je op dinsdag enkel de update in de App Store hoeft te installeren. Volgens de redactie is de app net zo uitgebreid te personaliseren als de vorige versie. Daarin kon je zelf aangeven welke nieuwsrubrieken je graag wilde zien.

Downloaden: De Pers (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 april 2012 om 17:21
Onderwerp
Categorie
Nieuws

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.