Waviary iPad-app maakt opvallende en ontspannende omgevingsgeluiden

Met Waviary heb je een muziekinstrument in handen waarmee je opvallend New Age omgevingsgeluid kan maken met een bijzondere bediening. Deze geluiden zijn zeer futuristisch en ook ontspannend. Er is ook een timer toegevoegd zodat je met je eigen creaties in slaap kunt vallen.

Maak opvallende en ontspannende omgevingsgeluiden met WaviaryWaviary is een iPad-app waarmee je omgevingsgeluiden kan maken, maar de app kan meer: met de bijzondere multitouch-bediening kan je niet-alledaagse geluiden maken. Deze zijn gedeeltelijk instrumentaal en gedeeltelijk gebaseerd op een windmachine. Het resultaat is een New Age-achtige, futuristische sound die zeer ontspannend is. Er is zelfs een timer toegevoegd zodat je met de app gemoedelijk in slaap kunt vallen.


Naast de muziek is ook de bediening van Waviary niet bepaald standaard te noemen. Met ronddraaiende gekleurde bollen die je in elkaar over kunt laten lopen bepaal je hoe je muziek moet klinken. Met de octaafknoppen kan je snel de toonhoogte wijzigen. Er zijn diverse geluidensets beschikbaar en de makers beloven dat hier binnenkort nog veel nieuwe geluidscollecties (gratis) bij zullen komen.

In het onderstaande filmje is te zien wat Waviary zo bijzonder maakt. Ben je muzikaal aangelegd en hou je van deze soorten geluiden dan is de app zeker de moeite waard om te downloaden. Vooral als je moeite hebt om in slaap te vallen kan Waviary wel eens de app zijn waar je naar gezocht hebt.

Downloaden: Waviary (€0,79)

https://www.youtube.com/watch?v=sayMMjP0bwU&feature=player_embedded

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 april 2012 om 9:53
Onderwerp
Categorie
Muziek

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.