Mirror’s Edge voor de iPad tijdelijk afgeprijsd naar 79 eurocent

Het renspel Mirror's Edge voor de iPad kost vandaag maar 79 eurocent. Normaal betaal je voor deze game €7,99. In Mirror's Edge ren je door levels heen door over het scherm van je iPad te vegen.

Mirror's EdgeHet bekende renspel Mirror’s Edge voor de iPad is vandaag flink afgeprijsd. Je betaalt nu maar 79 eurocent voor het spel, in plaats van de gebruikelijke €7,99. Mirror’s Edge is een speciaal voor iOS ontwikkeld spel, dat is gebaseerd op de gelijknamige game voor de pc, Playstation 3 en Xbox 360. Door over het scherm te vegen spring, glijd en ren je van de ene locatie naar de ander.


Mirror’s Edge doet ergens denken aan de constante renspelletjes zoals Canabalt en Jetpack Joyride. Het spel verschilt echter door niet uit oneindige paden te bestaan, maar uit levels met een duidelijk begin en einde. Door deze levels te navigeren kun je het spel uiteindelijk ook gewoon uitspelen.

Mirror’s Edge is een game voor de iPad die vaak van prijs veranderd. De vorige keer dat hij was afgeprijsd, kon je hem krijgen voor €2,39. Het huidige prijskaartje van €0,79 is één van de laagste prijzen waarvoor je de game kunt downloaden.

Downloaden: Mirror’s Edge (€0,79, normaal €7,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.