Nieuwe iPad laadt niet op bij spelen Infinity Blade II

De nieuwe iPad zou bij grafisch intensieve games zoals Infinity Blade II niet opladen. Na 45 minuten spelen lag het batterijpercentage van een met de oplader verbonden iPad lager bij tests van Consumer Reports.

Infinity Blade IIToen Consumer Reports de hogere temperatuur van de derde generatie iPad onder de loep nam, maakten ze een interessante ontdekking: de iPad laadde niet op wanneer er Infinity Blade II op werd gespeeld. Hoewel de iPad met een oplader was verbonden, zou het batterijpercentage na 45 minuten speeltijd zijn afgenomen.


Normaal gesproken kun je de iPad tijdens het opladen gebruiken om bijvoorbeeld een spel te spelen. Hierdoor laadt hij hooguit iets langzamer op. Consumer Reports beweert echter dat de iPad niet wordt opgeladen wanneer Infinity Blade II wordt gespeeld. Gezien dit spel grafisch vrij veel eist van de iPad, vermoeden wij dat vooral zware games dit effect hebben. Waarschijnlijk verbruikt de iPad op dat moment meer stroom dan hij via de adapter in de accu opslaat.

We weten al langer dat de nieuwe iPad een grotere batterij heeft dan de iPad 2. Hierdoor kan de iPad net zo lang gebruikt worden als zijn voorgangers, ondanks de krachtigere hardware die er in zit. Dit zorgt er tevens voor dat de iPad langzamer oplaadt.

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 maart 2012 om 11:48
Categorie
Games

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.