QuickOffice verkoopt Proselect HD Office-suite via App Store volumelicenties

QuickOffice biedt nu ProSelect HD aan voor de zakelijke markt via de App Store volumelicenties. Bedrijven vanaf vijftig werknemers kunnen licenties aanschaffen voor het Office-pakket QuickOffice Pro HD dat dat systeembeheerders kan worden aangepast aan het eigen netwerk.

QuickOffice verkoopt Proselect HD Office-suite via App Store volumelicentiesBedrijven met vijftig werknemers en meer kunnen vanaf nu QuickOffice Pro HD in groten getale aanschaffen. ProSelect HD bestaat uit het bekende Office-pakket in combinatie met enkele beheerprogramma’s zodat de app van QuickOffice ook in een afgeschermde netwerkomgeving gebruikt kunnen worden. Hierdoor kunnen netwerkbeheerders specifieke eigenschappen uitschakelen zoals documenten delen via Wi-Fi, kopiëren en plakken maar ook ondersteuning voor externe cloudservices zoals Google Docs en Dropbox beperken.


Door het aanbieden van een zakelijke variant van QuickOffice probeert het bedrijf een nieuwe markt aan te boren. Onlangs werd ondersteuning voor Microsoft Office 2010 toegevoegd aan QuickOffice Pro HD. Ook kan het programma met PDF-bestanden overweg. Hoewel Apple zelf een eigen Office-pakket aanbiedt met Pages, Numbers en Keynote is er veel behoefte aan uitgebreide documentbewerking. Zelfs Microsoft zou bezig zijn met het ontwikkelen van Microsoft Office voor de iPad om deze markt niet mis te lopen.

Je komt als bedrijf in aanmerking voor ProSelect HD als je vijftig licenties of meer wilt aanschaffen. Onderhoud en ondersteuning voor een jaar behoren ook tot het aanbod. Hoe meer licenties je afneemt, des te lager de prijs. Als je interesse hebt kan je met QuickOffice contact opnemen. Consumenten kunnen in de App Store QuickOffice Pro HD los downloaden.

Downloaden: QuickOffice Pro HD (€15,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 maart 2012 om 19:30
Categorie
Productiviteit

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.