Nieuwe iPad verkrijgbaar in Nederlandse online Apple Store

De nieuwe iPad is vanaf vandaag te bestellen via de Nederlandse en Belgische online Apple Store. Een bestelde iPad wordt na 1 of 2 weken bij je thuisbezorgd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad 3De derde generatie iPad is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nederlandse en Belgische online Apple Store. Een op de website bestelde iPad zou tussen 1 en 2 weken worden thuisbezorgd. Dat is een flinke wachttijd als je bedenkt dat de winkelverkoop nog maar net is begonnen. Op het moment van schrijven lijken veel winkels de iPad nog op voorraad te hebben.


Voor een 16 GB iPad met alleen Wi-Fi betaal je 479 euro. Voor 32 GB of 64 GB aan opslag betaal je 579 of 679 euro. Een 3G-model kost je minstens 599 euro en hooguit 799 euro.

De nieuwe iPad verscheen op 16 maart in een aantal andere landen, waaronder Duitsland en de Verenigde Staten. Toen hij in de online Apple Store van deze landen te koop was, waren er slechts een paar dagen voor nodig om de volledige eerste lichting te verkopen. Daar was het echter mogelijk om de iPad een week van tevoren alvast online te bestellen. In Nederland startte de online verkoop tegelijkertijd met de winkelverkoop.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.