Nieuwe iPad 16 maart vanaf 8:00 uur in Duitsland te koop

Apple heeft aangekondigd dat de nieuwe iPad om 8 uur 's ochtends zal verkocht worden op 16 maart in een aantal Apple Stores. Ook in Duitsland is dit het geval.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store OberhausenApple heeft vandaag bekendgemaakt dat Apple Stores op 16 maart de nieuwe iPad vanaf 8 uur ‘s ochtends zullen verkopen. Op 16 maart wordt de iPad verkocht in een eerste aantal landen, waaronder Duitsland en de Verenigde Staten. De verkooptijd is vooral belangrijk voor iPad-fanaten die afreizen naar Duitsland, om daar de iPad een week eerder te kopen.


De nieuwe iPad wordt op 16 maart verkocht in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Japan, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Nederland zal een week later volgen, op 23 maart. Het moet nog blijken of de Nederlandse Apple Store ook dan om 8 uur zijn deuren zal openen.

Nederlandse kopers die niet tot 23 maart willen wachten, kunnen ervoor kiezen om op 16 maart af te reizen naar Oberhausen, in Duitsland. Dit is voor veel Nederlanders de dichtstbijzijnde buitenlandse Apple Store waar de iPad wordt verkocht.

Reacties: 38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.