iPad wereldwijd uitverkocht in online Apple Stores

Landen waar de eerste lichting van de nieuwe iPad verschijnt, kampen met levertijden van twee tot drie weken wegens de massale interesse. Dit zou voor extra drukte bij de Apple Stores kunnen zorgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

New iPadAfgelopen week schreven we nog dat buitenlandse kopers die de iPad via Apple’s website bestellen, iets langer moeten wachten. Inmiddels staat de wereldwijde wachttijd op “twee tot drie weken”. Buitenlandse winkels zullen de derde generatie iPad wel op 16 maart verkopen, maar gezien de online interesse is de kans groot dat hij ook daar snel uitverkocht zal zijn.


Op 16 maart komt de derde generatie iPad uit in de VS, Canada, UK, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Japan, Hongkong, Singapore en Australië. Het is daarom nu al mogelijk om via de online Apple Store de nieuwe iPad in deze landen te bestellen. Proberen wij echter de nieuwe iPad via de online Apple Stores van deze landen te bestellen, dan worden wij geconfronteerd met wachttijden tussen de twee en drie weken. In Hong Kong is het niet eens meer mogelijk om de nieuwe iPad online te bestellen.

Een woordvoerder van Apple stelt tegenover Reuters dat de verkopen baanbrekend zijn. Het ging op dat moment om een vertraging van slechts drie dagen, niet drie weken. De vertraagde levering kan er voor zorgen dat het op 16 maart een stuk drukker is in Apple Stores, omdat klanten niet een paar weken langer willen wachten.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.