Engelsen nu al in de rij voor de nieuwe iPad

Twee Engelse Apple-fans hebben nu al plaatsgenomen voor de Apple Store in Regent Street, zodat ze de nieuwe iPad als eerste kunnen aanschaffen. De iPad verschijnt daar pas op 16 maart in de winkels.

Nieuwe iPad Apple Store Regent StreetDe nieuwe iPad is op vrijdag 16 maart al te koop in een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten en Engeland. De datum is nog een paar dagen van ons verwijderd, maar dat hield twee Britten niet tegen om nu alvast in de rij te gaan zitten. Volgens SlashGear zitten Ali en Zohaib nu al voor de Apple Store op Regent Street, zodat ze als eerste op 16 maart naar binnen mogen.


De twee zijn er nogal vroeg bij, maar zijn er zo wel zeker van dat niemand ze voor is. Gezien er bijna altijd lange rijen staan bij de verkoop van een nieuw Apple-product, bestaat er een kans dat het niet heel lang zal duren totdat iemand naast hun plaats zal nemen.

De nieuwe iPad is pas op 23 maart verkrijgbaar in Nederland en België. Nederlandse en Belgische Apple-fans die hem per se een week vroeger in handen willen hebben, kunnen afreizen naar Oberhausen in Duitsland. De Apple Store daar zal hem ook op 16 maart al verkopen.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.