Huishoud Tips: 303 tips en trucs voor klusjes in huis

Huishoud Tips is een naslagwerk op de iPad waarmee je allerlei tips kan lezen over het verwijderen van vlekken, schoonheid, klusjes in huis en hygiëne.

Huishoud Tips iPad iPhone iPod touchSchoonmaken, vlekken verwijderen en klussen in huis: ga er maar eens aan staan om voor elk probleem een oplossing te hebben. Want wat is de beste manier om behang te plakken? En hoe verwijder je rode wijnvlekken? Huishoud Tips geeft je 303 tips altijd bij de hand. Een zoekfunctie zorgt ervoor dat je snel kan zoeken door de verschillende categorieën met uitleg. Naast dingetjes aan het huis, geeft de app ook advies voor schoonheid. Zo zie je bijvoorbeeld hoe je het meest hygiënisch gebruik maakt van een bad.


Bijna de helft van alle huishoudtips beslaat suggesties om vlekken te verwijderen. Daarvan zijn er 144, die allerlei soorten vlekken beslaan. Zo lees je hoe je een aardbeienvlek verwijdert uit je broek en zie je hoe je een brandvlek uit het tapijt haalt. Een ander groot deel van de tips helpt je met schoonmaken. Huishoud Tips menuDie categorie is onderverdeeld in de onderwerpen schoonmaken, in de keuken, onaangename geurtjes en afval, frisse lucht, meubels en gordijnen, vloerbedekking en tapijten, de badkamer, de auto en glazen.

De schoonheidstips en klusjestips zijn minder vertegenwoordigd. De laatste is een vergaarbak van allerlei tips. Het praat je bij over behangen, boren, het ophangen van lichte dingen, maar ook: wat moet je doen als je iets kwijt bent? Hoe vind je een contactlens? En hoe kaft je een boek? De schoonheidstips tenslotte bestrijken allerlei lichaamsdelen.

Wie genoeg heeft aan alleen tips voor het verwijderen van vlekken, kan ook terecht bij de de wat visuelere app Vlekkenwijzer HD.

Downloaden: Huishoud Tips (€1,59, ook geschikt voor iPhone)

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 maart 2012 om 19:12
Categorie
Lifestyle

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.