Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

QuickOffice Pro HD voegt ondersteuning voor Microsoft Office 2010 toe

Het is nu ook mogelijk om Microsoft Office 2010 bestanden te openen en te bewerken met QuickOffice Pro HD. QuickOffice 4.0 maakt het mogelijk op bestanden gemaakt met Microsoft Office 97 tot en met 2010 in te zien.

QuickOffice Pro HD voegt ondersteuning voor Microsoft Office 2010 toeQuickOffice heeft haar iPad-app voorzien van Microsoft Office 2010-ondersteuning. Vanaf nu is het ook mogelijk om in QuickOffice Pro HD Office 2010 documenten te openen en te bewerken. Documenten gemaakt met de meest recente versie van Office zijn te herkennen aan de x aan het einde van de bestandsextensie, zoals .docx, xlsx en pptx. Documenten gemaakt met Office 2007 hebben ook al een x in de extensie, maar maken gebruik van een andere soort Open XML bestandsformaat.


Alle documenten gemaakt met Office 97 tot en met Office 2010 zijn nu te openen en te bewerken met QuickOffice Pro HD, behalve .pptx Powerpoint-bestanden die alleen geopend en gelezen kunnen worden. Naast ondersteuning voor Office werkt de iPad-app ook naadloos samen met diensten als Google Docs, Dropbox, Box, Evernote en MobileMe.

QuickOffice Pro HD is een van betere Office-programma’s die er momenteel te krijgen zijn. Dit kan eventueel wijzigen als Microsoft besluit ook een versie van Office voor de iPad uit te gaan brengen.

Downloaden: QuickOffice Pro HD (€15,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 februari 2012 om 19:54
Categorie
Productiviteit

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.