Gerucht: ‘iPad 3 vanaf 23 maart in Duitsland te koop’

De iPad 3 zal vanaf 23 maart in Duitsland te koop zijn. Vermoedelijk is dit ook de datum waarop de iPad in Nederland en België te koop zal zijn. Eerder werd gezegd dat de iPad 3 pas vanaf april internationaal zou worden uitgerold.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPad 3Als het om de iPad 3 gaat, vliegen de geruchten en speculaties ons momenteel om de oren. Er wordt gesproken over een aankondiging op 7 maart, waarna de iPad 3 een week later op 16 maart in de Amerikaanse winkels ligt. Maar minstens zo interessant is wanneer de iPad 3 in de Europese winkels verschijnt, zodat we massaal de tablet in huis kunnen halen zonder een wereldreis te hoeven maken. Voor het eerst is er nu een website die een gok durft te maken: de iPad 3 zal op 23 maart in Duitsland te koop zijn. Als dit klopt, zou het ook de vermoedelijke datum kunnen zijn voor de Nederlandse en Belgische lancering.


Vorig jaar kondigde Apple op 2 maart de iPad 2 aan en iets meer dan een week later (op 11 maart) was de nieuwe tablet te koop. Vervolgens duurde het nog tot 25 maart totdat de internationale uitrol startte. Zou je dezelfde doorlooptijd hanteren, dan kom je voor de grote Europese landen overigens niet uit op 23 maart, maar eerder in de buurt van 30 maart.

Eerder werd er ook al gezegd, dat de iPad 3 pas in april op de markt zou verschijnen in Duitsland. Maar die bewering wordt nu in twijfel getrokken. Mogelijke functies die de geruchtenmachine heeft geproduceerd, zijn Siri-bediening, een 1080p-camera met beeldstabilisatie en een hoge resolutie retinascherm. Uit een peiling die we eerder onder iPadclub-lezers organiseerden, bleek dat veruit de meeste gebruikers zitten te wachten op een iPad met verbeterd scherm.

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.