Monopoly Hotels: bouw een hotel en breid het uit op de iPad

Monopoly Hotels is een gratis iPad-spel waarin je zelf de hotels uit het beroemde bordspel bouwt en uitbreidt. Je kan allerlei verdiepingen maken: hoe interessanter het hotel, hoe meer het oplevert.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Monopoly Hotels iPhone iPod touch iPad Tiny Tower variantOoit afgevraagd hoe de hotels die je neerzet in Monopoly, er van dichtbij uitzien? Met het nieuwe gratis iPad-spel Monopoly Hotels bepaal je het zelf. Het is een nieuw managementspel van de grote gamesuitgever EA, waarin je een hotel zo interessant mogelijk moet maken voor gasten. Je begint aan de bouw van een hotel en door het zo interessant mogelijk te maken voor gasten, kun je het verder uitbreiden. Zoals het Monopoly betaamt, vraag je huur aan de gasten en moet je ook de elektriciteit betalen.


Monopoly Hotels is zwaar geïnspireerd op het managementspelletje Tiny Tower dat ongeveer een half jaar geleden tot een enorm succes uitgroeide op de iPad en iPhone. Monopoly Hotels iPad iPhone iPod touchHet grote verschil is dat je in Monopoly’s variant meer variatie kan aanbrengen in de kamers. Je kan het hotel zo gek maken als je zelf wilt; je kan zelfs een pretpark van twee verdiepingen hoog of een levensgroot aquarium bouwen.

Spelers die elke dag terugkeren, krijgen een kleine financiële bonus van in-game geld in het spel. Daarmee kan je bijvoorbeeld eerder een nieuwe verdieping bouwen of een verdieping opleuken met allerlei decoraties. Wie het proces wil versnellen of meer wil kopen, kan echt geld investeren voor het in-game geld van Monopoly Hotels.

Downloaden: Monopoly Hotels (gratis, ook geschikt voor iPhone)

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 februari 2012 om 20:14
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.