‘Apple hard aan het werk om iPad 3-apps op tijd af te krijgen’

Apple zou druk aan het werk zijn om een aantal apps voor de iPad 3 op tijd af te krijgen. De deadline voor deze apps ligt mogelijk op begin maart, nu ook The New York Times denkt dat de iPad 3 dan onthuld zal worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad 3Apple zou op het moment hard aan het werk zijn om een aantal apps op tijd af te krijgen, om deze te demonstreren bij de onthulling van de iPad 3. Dit beweren bronnen bekend met Apple tegenover The Next Web. De apps zouden ook gebruikt moeten worden in nieuwe reclames voor de nog niet onthulde iPad. Daarnaast krijgt de iPad 3 volgens The New York Times een nieuw scherm.


Apple introduceerde iedere nieuwe iPad tot nu toe met minstens één nieuwe app. Zo werden er veel voor de iPad geoptimaliseerde Apple-apps gedemonstreerd bij de onthulling van de eerste iPad en stond GarageBand centraal bij de iPad 2. De grafische kracht van de iPhone 4S werd in oktober gedemonstreerd door Infinity Blade 2.

AllThingsD beweerde eerder nog dat de iPad 3 in de eerste week van maart uit de doeken gedaan zal worden. Deze datum is inmiddels weer een beetje waarschijnlijker: ook The New York Times denkt dat Apple begin maart een evenement zal organiseren. De Amerikaanse krant spreekt ook over een “geweldig scherm”. Eerdere geruchten wezen al op een nieuw retinascherm.

Het aantal geruchten over de iPad 3 groeide gisteren opeens explosief. Meerdere websites kregen de achterkant van de nieuwe iPad in handen, waaruit bleek dat er ruimte is voor een grotere batterij. The Verge hoorde tegelijkertijd dat de iPad 3 niet een quad-core, maar een dual-core processor zou bevatten.

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.