‘iPad 3 wordt in de eerste week van maart aangekondigd’

De technologiesite AllThingsD beweert dat de iPad 3 in de eerste week van maart aangekondigd wordt. Dit baseert de website op beweringen van verschillende bronnen. De website heeft het vaker bij het rechte eind gehad.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad 3 maartDe iPad 3 wordt volgens AllThingsD in de eerste week van maart aangekondigd door Apple. Dit baseert de website op beweringen van verschillende bronnen. De aankondiging zou gemaakt worden in San Francisco. Apple kondigde al eerder producten in San Francisco aan, in het Yerba Buena Center for the Arts. AllThingsD heeft geprobeerd het evenement te verifiëren bij Apple, maar een woordvoerder zei dat het bedrijf niet ingaat op geruchten en speculatie.


Eerder vandaag dacht The Verge nog dat de iPad 3 juist op 29 februari aangekondigd zal worden. Dit is een schrikkeldag, die tegelijkertijd op een woensdag valt. Apple kondigde eerdere iPads ook aan op een woensdag. De eerste woensdag van maart valt op de 7e.

Het aantal geruchten over de iPad 3 neemt met de dag toe. Eerder schreven we nog dat de nieuwe iPad waarschijnlijk een retinascherm zal bevatten en qua ontwerp op de iPad 2 lijkt. Vanmorgen ontdekten we nog dat de achterkant van binnen is veranderd om mogelijk ruimte te maken voor een grotere batterij.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.