Microsoft Dynamics CRM binnenkort op de iPad

Microsoft Dynamics CRM is binnenkort op de iPad te gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

microsoft-dynamics-crm-ipadMicrosoft heeft al heel wat apps voor iOS uitgebracht. Zo hebben ze OneNote geschikt gemaakt voor de iPad en kun je ook Microsoft Lync en My Xbox LIVE op de iPad gebruiken. Voor de zakelijke gebruikers komt er binnenkort iets nieuws aan: klantgegevens beheren met Microsoft Dynamics CRM. De CRM-software zal niet alleen op de iPad werken, maar ook op de iPhone, Android, BlackBerry en Windows Phone.


In de hyperconnected wereld moeten gebruikers toegang hebben tot bedrijfskritische klantgegevens, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Vandaar dat Dynamics CRM op zoveel mogelijk mobiele platformen beschikbaar komt.

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.