Filmtab biedt laatste nummer van iPad-magazine tijdelijk gratis aan dankzij IFFR

Filmtab 4Het januarinummer van iPad-filmblad Filmtab is vandaag gratis te downloaden in verband met het International Film Festival Rotterdam, dat op het moment plaatsvindt. Het Nederlandstalige magazine bevat interviews, recensies en actualiteit over wat er in de bioscoop draait en wat er in de winkels te koop is. In het januarinummer wordt er uitgebreid geschreven over het filmfestival.

Wij schreven vorig jaar voor het eerst over het toen onlangs verschenen Filmtab. Inmiddels zijn er vier verschillende nummers verschenen, waarvan de eerste drie voor €1,59 vanuit de gratis app aangeschaft kunnen worden. Naast artikelen bevat de app ook video’s, waardoor je wel flink wat vrije ruimte nodig hebt op je iPad om het blad te downloaden: het gratis nummer alleen al is 281 MB groot.

Downloaden: Filmtab (gratis)

7 reacties op “Filmtab biedt laatste nummer van iPad-magazine tijdelijk gratis aan dankzij IFFR”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Leuke app voor de filmliefhebber! Alleen jammer nu dat ik het januari nummer vorige week al gekocht had…

 • Supergoed filmmagazine!
  Ik kan het elke filmliefhebber aanraden!
  Zeker nu ;-)

 • Ik ook, beetje jammere actie van die eppo’s…verwacht wel een refund oid…anders wordt het toch wel een boycot en hou ik het bij Empire. Weer een NL filmblad wat het niet gaat overleven….

 • Zo! Die is binnen, Ziet er een stuk beter uit dan Empire…

 • Nou nou. Verwacht wel een refund anders boycot ik. Blad kost je 1,59. Ja dat is natuurlijk weer een grote hap uit je budget. Zeikerds.

 • Nou nou. Verwacht wel een refund anders boycot ik. Blad kost je 1,59. Ja dat is natuurlijk weer een grote hap uit je budget. Zeikstraal.

 • Haha een refund? Filmtab heeft gewoon een dagaanbieding. Ga je ook een supermarkt boycotten, als de melk ineens halve prijs is? Coole actie juist. En wat een geweldig magazine!!

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties